BIG HORN BASIN

— Every creator needs a nest to provoke authentic creative moments, creating a space to allow one to wake-up and move organically through their day. A case study collaboration with John-DeMaio, allowed us to explore this approach to provide freedom, flexibility and options as you utilize the living space.

Status

DESIGN DEVELOPMENT

Year

CURRENT

PROJECT FEATURES

INTEGRATED DESIGN

A bedroom suite with natural light amplifies the neutral tones of the Belgian plaster interior finishes.

BLURRED LINES

Indoor and outdoor spaces merge for an integrated experience with modular furnishings for a flexible experience.

NEUTRAL MATERIALS

The materials are an ode to the landscape that surrounds. A place where a sense of connection to nature is much stronger than the ties to  city life.